Kategória: Vegyesapró / Állás, munka / Munkát kínál

Keress napi 500 Ft-ot mobiloddal!

500 Ft

Hirdető: Magyar János Hirdetés azonosító: 1283

2021-12-04 17:26 Budapest XI. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

E-mail Üzenet

Tulajdonságok

  • Pozíció: Crypto kereskedő

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Munkát kínál

Itt található: Budapest megye, Budapest XI. kerület

Leírás

Mindig is érdekelt a crypto világa, de féltél belevágni? Most itt a lehetőség, hogy bármiféle kockázat nélkül, napi egy kattintást leszámítva passzívan keress némi pénzt a hi.com segítségével!

A hi.com csapata, ami csupa tapasztalt és bizonyított szakemberekből áll, többek között azon dolgozik, hogy létrehozzon a decentralizált pénzügyek és applikációk számára egy
gyors, skálázható, biztonságos és adaptálható okos-szerződés platformot a saját, hiP néven futó blokkláncuk segítségével. Emellett egy egyszerű, utalási díjak nélküli új generációs digitális banki rendszert is építenek.

Ezek biztonságos üzemeltetéséhez és a tranzakciók visszaellenőrzéséhez minél több kapcsolati pontra, azaz felhasználóra van szükség. A felhasználók csatlakozását pedig azzal ösztönzik, hogy naponta adnak egy hi Dollárt, ami a blokklánc fizetőeszköze, úgynevezett tokene. Jelenleg egy hi Dollár 1,4 USD-t ér, tehát 450 forintot. Nem rossz azért, hogy belépsz az alkalmazásba, és rákattintasz egy gombra, igaz? Gondolj bele, ez évente 165.000 Ft, és ki tudja, meddig emelkedik még az árfolyam! Veszteni valód nincs, cserébe nem várnak a tagságon kívül semmit. Kötelem mindössze annyi van, hogy egy év után lehet csak kifizetést, azaz tényleges pénzre váltást kérni a tokenekre. Ezzel biztosítják, hogy a felhasználók aktívak maradjanak.

Jól hangzik? Regisztrálni a https://hi.com oldalon tudsz (Web App pontban), vagy a hi.com app letöltésével mind az Iphone, mind az android használók esetében. A regisztráció hitelességét a telefonszámod biztosítja - no meg azt is, hogy egy ember lehetőleg csak egyszer szerepeljen a rendszerben.

Most biztos azt kérdezed, hogy ez nekem hol éri meg; tuti van valami, amiért ezt megosztom. Persze, hogy van. A rendszer jelenleg még béta állapotú, és csak meghívásos alapon juthatsz be. A meghívó fél pedig minden meghívott után 0.5 hi Dollárt kap, igazi win-win szituáció.
Ezért arra kérlek, hogy regisztrációkor a

janima

nevet add meg. Ezután te is megoszthatod a baráti köröddel a lehetőséget, így utánuk is kaphatsz tokeneket.

Szerencsére nem kell értened a blokklánc technológiához, elég csak begyűjtened a napi jussodat. Anno napi 2.5 hi Dollárhoz lehetett így jutni, ma már ez csak 1, mert sokkal magasabb az árfolyam és már 2 millió felhasználó van. A cél viszont egy milliárd felhasználó, így egy darabig egészen biztos, hogy maradni fog ez a fajta ösztönzés. Mire vársz, vágj bele most! Ennél könnyebben senki nem fog hozzád vágni napi 500 ft-ot.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!