https://www.vegyesapro.hu/allas-munka/munkat-kinal/online-model-budapest-6742

Online Model Budapest

Online Model Budapest

1 000 000 Ft

Hirdető: RK Informatikai és SZolgáltató Kft. Hirdető: RK Informatikai és SZolgáltató Kft.
Telefonszám: 06308169691

E-mail: rkinformatikaikft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6742

2023-05-25 13:27 Budapest IX. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Tulajdonságok

  • Pozíció: Model

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Munkát kínál

Kategória: Munkát kínál

Itt található: Budapest megye, Budapest IX. kerület


Itt található: Budapest


AURORA MODEL AGENCY www.auroramodels.hu Ügynökségünk Webkamera Modelleket keres, exclusive budapesti stúdiónkba. Cégünk egy több mint 8éve sikeresen működő nemzetközi ügynökség leányvállalataként működik hazánkban. Streaming Modellügynökségeknél ambiciózus, felnőtt nőknek segítünk a saját lábukra állni, elérni a céljaikat és megvalósítani a teljes anyagi függetlenséget. Mi odafigyelünk a munkatársainkra és mindent megadunk nekik, ami ahhoz kell, hogy a maximumot tudják nyújtani és a lehető legkomfortosabban érezzék magukat. Korrekt vezetőség, fiatalos, barátságos csapat keresi új tagját, aki reméljük, hogy Te leszel! Segítünk, hogy végre azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál! Keress pénzt gyorsan és könnyen a kisugárzásoddal! Csapatunkban megteremtheted magadnak azt az anyagi biztonságot, aminek hála, többé nem kell azon gondolkoznod, mit engedhetsz meg magadnak! De mit is kell tudnod minderről? Online modellként csupán annyi lesz a feladatod, hogy jól érezd magad a kamerák előtt és mintha egy buliban vagy strandon lennél, megvillantsd a mosolyodat, vonzerődet a nézőknek, akik rajongani fognak érted! - A közönséggel a moderátoraink fognak kommunikálni, így Neked csak önmagadra és az előrejutásodra kell figyelned, ami kizárólag a Te motiváltságodon múlik. - 5 órás műszakok - Minimum munkaidő 20-25 óra hetente ( 4-5 műszak) - Rugalmas beosztás, műszakjaidat te magad alakíthatod így akár másodállásban vagy iskola mellett is dolgozhatsz nálunk. - Hétvégi műszak bónusz - Éjszakai műszak Bónusz - Dupla Műszak bónusz - Fizetés 2 heti rendszerességgel - Szerződéses munkaviszony  - A munka nyelvtudást nem igényel - Étkezési és dohányzási szünet a műszakok közben biztosított     Exlcusive stúdiónkat úgy alakítottuk ki, hogy minden adott legyen az otthonos, biztonságos, diszkrét munkavégzéshez.    (Modell szobák,konyha, dohányzó, közösségi tér, zuhanyzó) Bátran jelentkezz hozzánk, ha: - 18 éves elmúltál  - Önmagára és környezetére igényes lány vagy - Hosszú Távú, vagy alkalmi munkát keresel, - Úgy gondolod, hogy pozitív a kisugárzásod, - Szeretnél rövid időn belül nagy eredményeket elérni! Jelentkezés fényképes önéletrajzzal weboldalunkon vagy e-mailben rkinformatikaikft@gmail.com RK INFORMATIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. www.auroramodels.hu

Leírás

AURORA MODEL AGENCY
www.auroramodels.hu

Ügynökségünk Webkamera Modelleket keres, exclusive budapesti stúdiónkba.
Cégünk egy több mint 8éve sikeresen működő nemzetközi ügynökség leányvállalataként működik hazánkban.

Streaming Modellügynökségeknél ambiciózus, felnőtt nőknek segítünk a saját lábukra állni, elérni a céljaikat és megvalósítani a teljes anyagi függetlenséget. Mi odafigyelünk a munkatársainkra és mindent megadunk nekik, ami ahhoz kell, hogy a maximumot tudják nyújtani és a lehető legkomfortosabban érezzék magukat. Korrekt vezetőség, fiatalos, barátságos csapat keresi új tagját, aki reméljük, hogy Te leszel!

Segítünk, hogy végre azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál! Keress pénzt gyorsan és könnyen a kisugárzásoddal!

Csapatunkban megteremtheted magadnak azt az anyagi biztonságot, aminek hála, többé nem kell azon gondolkoznod, mit engedhetsz meg magadnak!

De mit is kell tudnod minderről?

Online modellként csupán annyi lesz a feladatod, hogy jól érezd magad a kamerák előtt és mintha egy buliban vagy strandon lennél, megvillantsd a mosolyodat, vonzerődet a nézőknek, akik rajongani fognak érted!
- A közönséggel a moderátoraink fognak kommunikálni, így Neked csak önmagadra és az előrejutásodra kell figyelned, ami kizárólag a Te motiváltságodon múlik.
- 5 órás műszakok
- Minimum munkaidő 20-25 óra hetente ( 4-5 műszak)
- Rugalmas beosztás, műszakjaidat te magad alakíthatod így akár másodállásban vagy iskola mellett is dolgozhatsz nálunk.
- Hétvégi műszak bónusz
- Éjszakai műszak Bónusz
- Dupla Műszak bónusz
- Fizetés 2 heti rendszerességgel
- Szerződéses munkaviszony 
- A munka nyelvtudást nem igényel
- Étkezési és dohányzási szünet a műszakok közben biztosított 
   Exlcusive stúdiónkat úgy alakítottuk ki, hogy minden adott legyen az otthonos, biztonságos, diszkrét munkavégzéshez.
   (Modell szobák,konyha, dohányzó, közösségi tér, zuhanyzó)

Bátran jelentkezz hozzánk, ha:

- 18 éves elmúltál 
- Önmagára és környezetére igényes lány vagy
- Hosszú Távú, vagy alkalmi munkát keresel,
- Úgy gondolod, hogy pozitív a kisugárzásod,
- Szeretnél rövid időn belül nagy eredményeket elérni!

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal weboldalunkon vagy e-mailben rkinformatikaikft@gmail.com

RK INFORMATIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
www.auroramodels.hu

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!