https://www.vegyesapro.hu/allas-munka/munkat-kinal/tavmunka-otthoni-munka-2125

Távmunka, otthoni munka

Távmunka, otthoni munka

1 Ft

Hirdető: Szabóné Gazsó Julianna Hirdető: Szabóné Gazsó Julianna
Telefonszám:

E-mail: szabone.jultsy@gmail.com

Hirdetés azonosító: 2125

2022-06-16 12:19 Gyöngyös

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

E-mail Üzenet

Tulajdonságok

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Munkát kínál

Kategória: Munkát kínál

Itt található: Heves megye, Gyöngyös


Itt található: Heves


A Farmasi több mint dekorkozmetika, bár abban is csúcs minőség. A Farmasi nem egy katalógusos történet, még ha van is prospektusunk a termékekkel, amit bárki meg tud tekinteni. A Farmasi egy kő kemény üzlet, ahol komoly pénzt lehet keresni, ahol nem kell házalni a termékekkel, csak tudatos vásárlókat keresni, akik odafigyelnek az egészségükre, és szívesen használnak mentes termékeket. Nálunk a havi aktivitás 10500 Ft!!! Nem több tízezer, vagy több százezer forint! Csak gondold végig, 10500 forintot mindenki otthagy a boltban tusfürdőre, fogkrémre, samponra, mosogatóra, mosószerre, öblítőre, szappanra, stb.... Ha pedig csak törzsvásárló szeretne nálunk valaki lenni, akkor számára semmilyen kötelezettség nincs, van viszont 23-30%-os kedvezménye minden termékünkre. És tudod hány tudatos vásárlóra van csak szükség ahhoz, hogy Te Igazgatói szintet és 250-500 ezer forintos jövedelmet elérjél? Most figyelj! 200 ilyen vásárlóra, vagy csapatépítőre van csak szükséged hozzá, akik számára fontos az egészségük, a környezetük védelme, az állatok és védett növények védelme! Hát nem fantasztikus? Ha úgy érzed, hogy hív Téged is ez az üzlet, mint ahogy engem is hívott annak idején, akkor most vagy a legjobb időben.Fantasztikus ajánlataink vannak, rengeteg ajándék a vásárlóknak, nagyon jó kereseti lehetőség lehetőség az üzlettársaknak, AUDI A3 kiírás, Marmarisi luxus nyaralás, gála Isztambulban, és még ki tudja mennyi csoda vár ránk. Gyere, és tarts velem! Ha pedig máris döntöttél, akkor legyél munkatársam, törzsvásárlóm, jelentkezz! https://bit.ly/3vakGYI

Leírás

A Farmasi több mint dekorkozmetika, bár abban is csúcs minőség.
A Farmasi nem egy katalógusos történet, még ha van is prospektusunk a termékekkel, amit bárki meg tud tekinteni.
A Farmasi egy kő kemény üzlet, ahol komoly pénzt lehet keresni, ahol nem kell házalni a termékekkel, csak tudatos vásárlókat keresni, akik odafigyelnek az egészségükre, és szívesen használnak mentes termékeket.
Nálunk a havi aktivitás 10500 Ft!!! Nem több tízezer, vagy több százezer forint!
Csak gondold végig, 10500 forintot mindenki otthagy a boltban tusfürdőre, fogkrémre, samponra, mosogatóra, mosószerre, öblítőre, szappanra, stb....
Ha pedig csak törzsvásárló szeretne nálunk valaki lenni, akkor számára semmilyen kötelezettség nincs, van viszont 23-30%-os kedvezménye minden termékünkre.
És tudod hány tudatos vásárlóra van csak szükség ahhoz, hogy Te Igazgatói szintet és 250-500 ezer forintos jövedelmet elérjél? Most figyelj! 200 ilyen vásárlóra, vagy csapatépítőre van csak szükséged hozzá, akik számára fontos az egészségük, a környezetük védelme, az állatok és védett növények védelme! Hát nem fantasztikus?
Ha úgy érzed, hogy hív Téged is ez az üzlet, mint ahogy engem is hívott annak idején, akkor most vagy a legjobb időben.Fantasztikus ajánlataink vannak, rengeteg ajándék a vásárlóknak, nagyon jó kereseti lehetőség lehetőség az üzlettársaknak, AUDI A3 kiírás, Marmarisi luxus nyaralás, gála Isztambulban, és még ki tudja mennyi csoda vár ránk.
Gyere, és tarts velem!
Ha pedig máris döntöttél, akkor legyél munkatársam, törzsvásárlóm, jelentkezz!
https://bit.ly/3vakGYI

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!