https://www.vegyesapro.hu/ingatlanok/tarsashazi-lakas/nagy-teraszos-2-szobas-lakas-384

Nagy teraszos 2 szobás lakás

Nagy teraszos 2 szobás lakás

34 000 000 Ft

Hirdető: Fülöp Tekla Hirdető: Fülöp Tekla
Telefonszám: +36309126615

E-mail: bwien369@gmail.com

Hirdetés azonosító: 384

2021-07-20 12:57 Budapest VIII. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Tulajdonságok

 • Erkély, terasz: Van
 • Belmagasság: 2.5 m felett
 • Bútorozott: Részben
 • Emelet: 1
 • Fűtés típusa: gáz-cirkó
 • Havi közösköltség: 14000 Ft / hó
 • Lift: Van
 • Méret: 44 nm2
 • Parkolás: Garázsban
 • Szobák száma: 2
 • Tulajdonjog / Bérleti jog: Tulajdonjog

Rövid infók

Állapot: újszerű

Kategória: Társasházi lakás

Kategória: Társasházi lakás

Itt található: Budapest megye, Budapest VIII. kerület


Itt található: Budapest


Kellemes, világos lakás, csendes ház, kiváló közlekedés. Gyalog 1-2 perc az Óbudai Egyetem, a Mátyás tér, kb. 3 perc a Baross utca, 4-5 perc a Pázmány Péter Egyetem, illetve a Népszínház utca, kb. 10 percre van a körút. Jöjjön, ritkán van ilyen! Nagy teraszra néző 2 szobás lakás - hatalmas ablakok, jól szigetelt falak, elektromos tűzhely, gáz (cirkó) fűtés - új építésű házban eladó az egyetemekhez közel (VIII. kerület, Óbudai Egyetem - Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Rendészettudományi Kar, Óbudai Egyetem - Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar, Semmelweis Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kar). Amerikai konyhás nappali + hálószoba + fürdőszoba. Tájolása déli, melynek köszönhetően nagyon világos, a nagy terasz eleve élmény a belvárosban. A nappaliból és a hálóból is nyílik ajtó a teraszra. A lakás állapota kimondottan jó, egy tisztasági festésen túl nem szükséges felújításba fogni, költözhető. A tégla- és hőszigetelt falaknak, valamint az emeleti elhelyezkedésnek köszönhetően a lakás alacsony rezsivel fenntartható, csak Önre vár! Az ingatlan tehermentes. Az utca parkolódíjas övezetbe tartozik, parkolóhely a teremgarázsban megvásárolható. Ingatlanközvetítők, kérem, ne keressenek! Köszönöm.

Leírás

Kellemes, világos lakás, csendes ház, kiváló közlekedés. Gyalog 1-2 perc az Óbudai Egyetem, a Mátyás tér, kb. 3 perc a Baross utca, 4-5 perc a Pázmány Péter Egyetem, illetve a Népszínház utca, kb. 10 percre van a körút. Jöjjön, ritkán van ilyen!
Nagy teraszra néző 2 szobás lakás - hatalmas ablakok, jól szigetelt falak, elektromos tűzhely, gáz (cirkó) fűtés - új építésű házban eladó az egyetemekhez közel (VIII. kerület, Óbudai Egyetem - Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Rendészettudományi Kar, Óbudai Egyetem - Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar, Semmelweis Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kar). Amerikai konyhás nappali + hálószoba + fürdőszoba. Tájolása déli, melynek köszönhetően nagyon világos, a nagy terasz eleve élmény a belvárosban. A nappaliból és a hálóból is nyílik ajtó a teraszra. A lakás állapota kimondottan jó, egy tisztasági festésen túl nem szükséges felújításba fogni, költözhető. A tégla- és hőszigetelt falaknak, valamint az emeleti elhelyezkedésnek köszönhetően a lakás alacsony rezsivel fenntartható, csak Önre vár!
Az ingatlan tehermentes. Az utca parkolódíjas övezetbe tartozik, parkolóhely a teremgarázsban megvásárolható.
Ingatlanközvetítők, kérem, ne keressenek! Köszönöm.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!