https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/egyeb/sorkeszites-es-sorcsapolas-mesterkurzus-1864

Sörkészítés és sörcsapolás mesterkurzus

Sörkészítés és sörcsapolás mesterkurzus

85 000 Ft

Hirdető: Estudien Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Hirdető: Estudien Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Telefonszám: 06-52-476-405, 06-70-561-5575

E-mail: kozpont@estudien.hu

Hirdetés azonosító: 1864

2023-01-26 08:49 Debrecen

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Egyéb

Kategória: Egyéb

Itt található: Hajdú-Bihar megye, Debrecen


Itt található: Hajdú-Bihar


A mesterkurzus célja, hogy a résztvevők széles körű, hiteles információk és izgalmas technikai háttértudás birtokában képessé váljanak akár otthoni keretek között is kipróbálni a sörkészítést, valamint családjuk, ismerőseik körében, vagy a sörértékesítéshez, gasztronómiához kapcsolódó munkájuk során kimagasló ismeretanyaggal bírjanak a sörkultúra témakörében. Átfogó, teljes ívben szeretnénk bemutatni a sörkészítés folyamatát, a hobbi szintű otthoni sörkészítéstől a kézműves kisüzemi sörfőzésen át, a nagyüzemi sörgyártás bonyolult folyamatáig. EXTRA: INDULÓ OTTHONI SÖRFŐZŐ SZETT A mesterkurzus alapadatai: - A képzés óraszáma: 20 óra - Képzés időtartama: 1 hónap - A képzés teljes költsége: 85.000 Ft - Minimum csoportlétszám: 10 fő - A képzés helye: Debrecen és Hajdúböszörmény - A képzés államilag elismert tanúsítvánnyal zárul. - Jelentkezés feltétele: – A mesterkurzus elemei: - 12 fajta sör kóstolása, érzékszervi bírálata egy gerilla sörfőző mesterrel - kézműves sörfőzde meglátogatása, sörkészítés folyamatának megismerése - otthoni sörkészítés megtanulása (ajándék induló szett) - professzionális sörcsapolás gyakorlása egy sörbárban. Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004650 https://estudien.hu/

Leírás

A mesterkurzus célja, hogy a résztvevők széles körű, hiteles információk és izgalmas technikai háttértudás birtokában képessé váljanak akár otthoni keretek között is kipróbálni a sörkészítést, valamint családjuk, ismerőseik körében, vagy a sörértékesítéshez, gasztronómiához kapcsolódó munkájuk során kimagasló ismeretanyaggal bírjanak a sörkultúra témakörében.

Átfogó, teljes ívben szeretnénk bemutatni a sörkészítés folyamatát, a hobbi szintű otthoni sörkészítéstől a kézműves kisüzemi sörfőzésen át, a nagyüzemi sörgyártás bonyolult folyamatáig.

EXTRA: INDULÓ OTTHONI SÖRFŐZŐ SZETT

A mesterkurzus alapadatai:
- A képzés óraszáma: 20 óra
- Képzés időtartama: 1 hónap
- A képzés teljes költsége: 85.000 Ft
- Minimum csoportlétszám: 10 fő
- A képzés helye: Debrecen és Hajdúböszörmény
- A képzés államilag elismert tanúsítvánnyal zárul.
- Jelentkezés feltétele: –

A mesterkurzus elemei:
- 12 fajta sör kóstolása, érzékszervi bírálata egy gerilla sörfőző mesterrel
- kézműves sörfőzde meglátogatása, sörkészítés folyamatának megismerése
- otthoni sörkészítés megtanulása (ajándék induló szett)
- professzionális sörcsapolás gyakorlása egy sörbárban.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004650
https://estudien.hu/

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!