https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/egyeb/tuzvedelmi-eloado-kepzes-1862

Tűzvédelmi előadó képzés

Tűzvédelmi előadó képzés

240 000 Ft

Hirdető: Estudien Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Hirdető: Estudien Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Telefonszám: 06-52-476-405, 06-70-561-5575

E-mail: kozpont@estudien.hu

Hirdetés azonosító: 1862

2023-01-26 08:49 Debrecen

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Egyéb

Kategória: Egyéb

Itt található: Hajdú-Bihar megye, Debrecen


Itt található: Hajdú-Bihar


Ön is szeretné magát egy új, felelősségteljes pozícióban kipróbálni? Szeret beszélni és azonnal magára tudja vonni a hallgatóság figyelmét? Ha a fenti kérdésekre igen a válasza, tűzvédelmi előadó képzésünket Önnek találták ki! Ebben a munkakörben Ön többek között gazdálkodó szervezetek tűzvédelemmel kapcsolatos szakmai feladatainak ellátását segítheti, valamint segédkezhet a tűzvédelemmel kapcsolatos vezetői döntések meghozatalában és a tűzvédelmi oktatások szervezésében. Mi több, a képzés után Ön akár azonnal el tud helyezkedni, és már 3-4 tűzvédelemmel kapcsolatos munka ellátásával megtérül a képzésbe fektetett pénz! ELMÉLETI OKTATÁS: ONLINE, VISSZANÉZHETŐ GYAKORLATI OKTATÁS: A GYAKORLATI OKTATÁS HELYSZÍNÉT MI BIZTOSÍTJUK A képzés helye: Debrecen A képzés óraszáma: 250 óra Képzés időtartama: 4 hónap A képzés teljes költsége: 240.000 Ft Minimum csoportlétszám: 12 fő A képzés államilag elismert tanúsítvánnyal zárul. Jelentkezés feltétele: érettségi végzettség és egészségügyi alkalmasság Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000337 https://estudien.hu/

Leírás

Ön is szeretné magát egy új, felelősségteljes pozícióban kipróbálni? Szeret beszélni és azonnal magára tudja vonni a hallgatóság figyelmét?

Ha a fenti kérdésekre igen a válasza, tűzvédelmi előadó képzésünket Önnek találták ki! Ebben a munkakörben Ön többek között gazdálkodó szervezetek tűzvédelemmel kapcsolatos szakmai feladatainak ellátását segítheti, valamint segédkezhet a tűzvédelemmel kapcsolatos vezetői döntések meghozatalában és a tűzvédelmi oktatások szervezésében.

Mi több, a képzés után Ön akár azonnal el tud helyezkedni, és már 3-4 tűzvédelemmel kapcsolatos munka ellátásával megtérül a képzésbe fektetett pénz!

ELMÉLETI OKTATÁS: ONLINE, VISSZANÉZHETŐ
GYAKORLATI OKTATÁS: A GYAKORLATI OKTATÁS HELYSZÍNÉT MI BIZTOSÍTJUK

A képzés helye: Debrecen
A képzés óraszáma: 250 óra
Képzés időtartama: 4 hónap
A képzés teljes költsége: 240.000 Ft
Minimum csoportlétszám: 12 fő
A képzés államilag elismert tanúsítvánnyal zárul.
Jelentkezés feltétele: érettségi végzettség és egészségügyi alkalmasság

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000337
https://estudien.hu/

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!