https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/egyeb/tuzvedelmi-foeloado-kepzes-3206

Tűzvédelmi főelőadó képzés

Tűzvédelmi főelőadó képzés

170 000 Ft

Hirdető: Estudien Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Hirdető: Estudien Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Telefonszám: 0652476405, 06705615575

E-mail: kozpont@estudien.hu

Hirdetés azonosító: 3206

2022-06-01 15:51 Debrecen

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Egyéb

Kategória: Egyéb

Itt található: Hajdú-Bihar megye, Debrecen


Itt található: Hajdú-Bihar


Jól tud önállóan dolgozni, tervezni és irányítani? Szeretne egy olyan munkát, amelynek során munkatársainak segíthet? Ez esetben a tűzvédelmi főelőadó képzésünk megfelelő lehet az Ön számára. A képzés során építünk a tűzvédelmi előadó képzés során megszerzett ismeretekre és erre alapozva egy teljes körű és kiterjedt szaktudást nyújtunk a jelentkezők számára. A képzés elvégzését követően Ön képes lesz gazdálkodó szervek, létesítmények tűzvédelemmel kapcsolatos szakfeladatainak ellátására. Mindez számos fontos feladatot foglal magában a létesítmények tűzvédelmi viszonyainak értékelésétől kezdve a vezetői döntések előkészítésén át egészen a végrehajtás ellenőrzéséig. Munkája során segítheti, irányíthatja a beosztottak munkáját, és munkavállalóként vagy szolgáltatóként is végezheti tevékenységét. Amennyiben szeretné teljes körűen ellátni cégek, szervezetek felkészítését a munka-és tűzvédelmi feladatokra, tekintse meg munkavédelmi előadó képzésünket is! ELMÉLETI OKTATÁS: ONLINE, VISSZANÉZHETŐ - A képzés helye: Debrecen - A képzés óraszáma: 200 óra - Képzés időtartama: 3,5 hónap - A képzés teljes költsége: 170.000 Ft - Minimum csoportlétszám: 12 fő - A képzés államilag elismert tanúsítvánnyal zárul. - Jelentkezés feltétele: érettségi végzettség, tűzvédelmi előadó szakképesítés, egészségügyi alkalmasság Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000337 https://estudien.hu/

Leírás

Jól tud önállóan dolgozni, tervezni és irányítani? Szeretne egy olyan munkát, amelynek során munkatársainak segíthet? Ez esetben a tűzvédelmi főelőadó képzésünk megfelelő lehet az Ön számára.

A képzés során építünk a tűzvédelmi előadó képzés során megszerzett ismeretekre és erre alapozva egy teljes körű és kiterjedt szaktudást nyújtunk a jelentkezők számára.
A képzés elvégzését követően Ön képes lesz gazdálkodó szervek, létesítmények tűzvédelemmel kapcsolatos szakfeladatainak ellátására. Mindez számos fontos feladatot foglal magában a létesítmények tűzvédelmi viszonyainak értékelésétől kezdve a vezetői döntések előkészítésén át egészen a végrehajtás ellenőrzéséig. Munkája során segítheti, irányíthatja a beosztottak munkáját, és munkavállalóként vagy szolgáltatóként is végezheti tevékenységét.

Amennyiben szeretné teljes körűen ellátni cégek, szervezetek felkészítését a munka-és tűzvédelmi feladatokra, tekintse meg munkavédelmi előadó képzésünket is!

ELMÉLETI OKTATÁS: ONLINE, VISSZANÉZHETŐ

- A képzés helye: Debrecen
- A képzés óraszáma: 200 óra
- Képzés időtartama: 3,5 hónap
- A képzés teljes költsége: 170.000 Ft
- Minimum csoportlétszám: 12 fő
- A képzés államilag elismert tanúsítvánnyal zárul.
- Jelentkezés feltétele: érettségi végzettség, tűzvédelmi előadó szakképesítés, egészségügyi alkalmasság

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000337
https://estudien.hu/

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!