https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/eletmod-egeszseg/masszazs-gyorben-4607

Masszázs Győrben

Masszázs Győrben

4 000 Ft

Hirdető: Pénzes Emőke Hirdető: Pénzes Emőke
Telefonszám: 06209384939

E-mail: penzesemoke1@gmail.com

Hirdetés azonosító: 4607

2023-01-26 18:26 Győr

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Életmód, egészség

Kategória: Életmód, egészség

Itt található: Győr-Moson-Sopron megye, Győr


Itt található: Győr-Moson-Sopron


Tudtad, hogy a masszázs nem luxus? ????‍♀️A masszázs egyike a legősibb gyógyító eljárásoknak, mint a test frissítésének, regenerálásának és a lélek újra hangolásának legjobb eszköze. Ellazítja az izmokat, lelassítja a szívműködést, felszabadítja a testünkben lerakódott méreganyagokat és segít beindítani testünk öngyógyító mechanizmusát. A masszőr felszabadítja a bennük rejlő energiákat és biztosítja azok szabad áramlását, ezáltal segít elérni testi-lelki egyensúlyunkat. Gyere és tapasztald meg Te is! ☎️06209384939

Leírás

Tudtad, hogy a masszázs nem luxus?
????‍♀️A masszázs egyike a legősibb gyógyító eljárásoknak, mint a test frissítésének, regenerálásának és a lélek újra hangolásának legjobb eszköze.
Ellazítja az izmokat, lelassítja a szívműködést, felszabadítja a testünkben lerakódott méreganyagokat és segít beindítani testünk öngyógyító mechanizmusát.
A masszőr felszabadítja a bennük rejlő energiákat és biztosítja azok szabad áramlását, ezáltal segít elérni testi-lelki egyensúlyunkat.
Gyere és tapasztald meg Te is!
☎️06209384939

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!