https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/epitkezes/sittszallitas-3204

Sittszállítás

Sittszállítás

1 Ft

Hirdető: Épkomplex Kft. Hirdető: Épkomplex Kft.
Telefonszám: 06706050441

E-mail: konyveles@epkomplex.hu

Hirdetés azonosító: 3204

2022-11-21 11:36 Aszód

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Építkezés

Kategória: Építkezés

Itt található: Pest megye, Aszód


Itt található: Pest


Cégünk a lakosság és közületek részére konténeres hulladékszállítást vállal Gödöllőn és környékén. 4-6-8 köbméteres konténerekben szállítunk el sitt, építési, bontási törmelék, szemét, föld és vegyes hulladékot, illetve zöld hulladékot kivéve a veszélyes anyagokat. Egyéb információkról, árakról érdeklődhet a lenti telefonszámon, melyen a szállítási megrendeléseket is lehet egyeztetni. http://kontener.epkomplex.hu/ Érd.: 06/70-605-0441

Leírás

Cégünk a lakosság és közületek részére konténeres hulladékszállítást vállal Gödöllőn és környékén. 4-6-8 köbméteres konténerekben szállítunk el sitt, építési, bontási törmelék, szemét, föld és vegyes hulladékot, illetve zöld hulladékot kivéve a veszélyes anyagokat.
Egyéb információkról, árakról érdeklődhet a lenti telefonszámon, melyen a szállítási megrendeléseket is lehet egyeztetni.
http://kontener.epkomplex.hu/

Érd.: 06/70-605-0441

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!