https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/javitas-szereles/klimatisztitas-fele-aron-klima-karbantartas-fele-aron-belteri-es-kulteri-klimak-evenkenti-vegyszeres-es-mechanikai-tisztitasa-gyorsan-olcson-hazhoz-megyek-5924

Klímatisztítás -FELE ÁRON-, Klíma karbantartás -FELE ÁRON- Beltéri és kültéri klímák évenkénti vegyszeres és mechanikai tisztítása - gyorsan, olcsón házhoz megyek!

Klímatisztítás -FELE ÁRON-, Klíma karbantartás -FELE ÁRON- Beltéri és kültéri klímák évenkénti vegyszeres és mechanikai tisztítása - gyorsan, olcsón házhoz megyek!

100 Ft

Hirdető: Klímatisztítás -FELE ÁRON-, Klíma karbantartás -FELE ÁRON- Beltéri és kültéri klímák évenkénti vegyszeres és mechanikai tisztítása - gyorsan, olcsón házhoz megyek! Hirdető: Klímatisztítás -FELE ÁRON-, Klíma karbantartás -FELE ÁRON- Beltéri és kültéri klímák évenkénti vegyszeres és mechanikai tisztítása - gyorsan, olcsón házhoz megyek!
Telefonszám: 06702382818

E-mail: kupcsiks@gmail.com

Hirdetés azonosító: 5924

2024-04-01 10:55 Budapest VII. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Javítás, Szerelés

Kategória: Javítás, Szerelés

Itt található: Budapest megye, Budapest VII. kerület


Itt található: Budapest


Klímatisztítás -FELE ÁRON-, Klíma karbantartás -FELE ÁRON- Beltéri és kültéri klímák évenkénti vegyszeres és mechanikai tisztítása - gyorsan, olcsón házhoz megyek! Miért kell a klímákat rendszeresen takarítani??? A legfontosabb: a "legionella baktérium" nevű halálos, levegőben terjedő, karbantartást és takarítást nélkülöző klímák beltéri egységében könnyen létrejövő gombák elszaporodásának megelőzésére! Normál felhasználás mellett évi egyszer, hűtés és fűtés funkciót használva évi kétszer tanácsolt a klíma tisztítása. Ne hagyja magát átverni kóklerek által! A megfelelő tisztítást elvégezve ezt garantálom: Megszabadul a kellemetlen szagoktól Biztonságban tudhatja magát és családját a fertőzésekkel szemben Biztos lehet benne, hogy a klíma készülékét alaposan át lett vizsgálta. Én nem csak fújkálok és kész! "a fújkálás olyan mint dezodor a zuhanyzás helyett..." Én valóban kitakarítom a Klímakészülékét, kívül és belül is! Ma Budapesten főidényben 4-6 hét, mire egy klímaszerelő eljut Önhöz. De csak klímatisztításra nem szeretnek kimenni, mert nekik kicsi pénz, azzal nem keresnek sokat. Nekik jobban megéri a teljes klímatelepítés, mert azon sokat tudnak keresni, ezért Önhöz nem szívesen mennek ki. Mindenfajta indokot kitalál, csak hogy ne hívjuk fel, és keressünk helyette mást. Én főállásban alkalmazottként, műszaki tanácsadóként dolgozok egy multi cégnél, és tanult villanyszerelő szakiként csak mellékállásban, egyéni vállalkozóként végzek Budapest területén kisebb munkákat. Olyan munkákat vállalok el, ami gyorsan elvégezhető, kis költségűek, ezáltal Önnek sem kerül sokba, és megbízható szakember által, minőségien lesz elvégezve. - Létrát, és a kültéri egység takarításához slagot, vízzel Önnek kell biztosítania, enélkül a kültéri egység nem tisztítható! - Klímagázt nem töltök utána, ahhoz nincs engedélyem és jogosultságom! Hívjon, kérdezzen bátran, és segítek Önnek! Árak a weboldalamon: http://www.villanyszerelo-bp.5mp.eu Telefon 08-19-ig: 06/70 2 38 28 18 Klímatisztítás Klímatisztítás Budapesten Klímatisztítás Budapesten házhoz Klímatisztítás Budapesten házhoz megy Klímatisztítás Budapesten házhoz megy olcsón Klímatisztítás Klímatisztítás Bp Klímatisztítás Bp házhoz Klímatisztítás Bp házhoz megy Klímatisztítás házhoz megy olcsón Klímatisztítás Klímatisztítás olcsón Klímatisztítás olcsón Budapesten Klímatisztítás olcsón Budapesten házhoz Klímatisztítás olcsón Budapesten házhoz megy Klímatisztítás Klímatisztítás Bp olcsón Klímatisztítás Bp olcsón Klímatisztítás Bp olcsón házhoz Klímatisztítás Bp olcsón házhoz megy

Leírás

Klímatisztítás -FELE ÁRON-, Klíma karbantartás -FELE ÁRON-
Beltéri és kültéri klímák évenkénti vegyszeres és mechanikai tisztítása - gyorsan, olcsón házhoz megyek!

Miért kell a klímákat rendszeresen takarítani???
A legfontosabb: a "legionella baktérium" nevű halálos, levegőben terjedő, karbantartást és takarítást nélkülöző klímák beltéri egységében könnyen létrejövő gombák elszaporodásának megelőzésére!
Normál felhasználás mellett évi egyszer, hűtés és fűtés funkciót használva évi kétszer tanácsolt a klíma tisztítása.
Ne hagyja magát átverni kóklerek által!
A megfelelő tisztítást elvégezve ezt garantálom:

Megszabadul a kellemetlen szagoktól
Biztonságban tudhatja magát és családját a fertőzésekkel szemben
Biztos lehet benne, hogy a klíma készülékét alaposan át lett vizsgálta.

Én nem csak fújkálok és kész!
"a fújkálás olyan mint dezodor a zuhanyzás helyett..."
Én valóban kitakarítom a Klímakészülékét, kívül és belül is!

Ma Budapesten főidényben 4-6 hét, mire egy klímaszerelő eljut Önhöz. De csak klímatisztításra nem szeretnek kimenni, mert nekik
kicsi pénz, azzal nem keresnek sokat. Nekik jobban megéri a teljes klímatelepítés, mert azon sokat tudnak keresni, ezért Önhöz nem szívesen mennek ki.
Mindenfajta indokot kitalál, csak hogy ne hívjuk fel, és keressünk helyette mást.

Én főállásban alkalmazottként, műszaki tanácsadóként dolgozok egy multi cégnél, és tanult villanyszerelő szakiként
csak mellékállásban, egyéni vállalkozóként végzek Budapest területén kisebb munkákat.
Olyan munkákat vállalok el, ami gyorsan elvégezhető, kis költségűek,
ezáltal Önnek sem kerül sokba, és megbízható szakember által, minőségien lesz elvégezve.

- Létrát, és a kültéri egység takarításához slagot, vízzel Önnek kell biztosítania, enélkül a kültéri egység nem tisztítható!
- Klímagázt nem töltök utána, ahhoz nincs engedélyem és jogosultságom!

Hívjon, kérdezzen bátran, és segítek Önnek!
Árak a weboldalamon:
http://www.villanyszerelo-bp.5mp.eu
Telefon 08-19-ig:
06/70 2 38 28 18


Klímatisztítás
Klímatisztítás Budapesten
Klímatisztítás Budapesten házhoz
Klímatisztítás Budapesten házhoz megy
Klímatisztítás Budapesten házhoz megy olcsón

Klímatisztítás
Klímatisztítás Bp
Klímatisztítás Bp házhoz
Klímatisztítás Bp házhoz megy
Klímatisztítás házhoz megy olcsón

Klímatisztítás
Klímatisztítás olcsón
Klímatisztítás olcsón Budapesten
Klímatisztítás olcsón Budapesten házhoz
Klímatisztítás olcsón Budapesten házhoz megy

Klímatisztítás
Klímatisztítás Bp olcsón
Klímatisztítás Bp olcsón
Klímatisztítás Bp olcsón házhoz
Klímatisztítás Bp olcsón házhoz megy

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!