https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/automentes-furgonmentes-alcsutdoboz-zamoly-csakvar-0-24-6548

Autómentés Furgonmentés Alcsútdoboz Zámoly Csákvár 0-24

Autómentés Furgonmentés Alcsútdoboz Zámoly Csákvár 0-24

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6548

2024-05-26 13:02 Csákvár

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Fejér megye, Csákvár


Itt található: Fejér


Az "Mészáros Autómentő Kft." készen áll arra, hogy segítsen bármilyen autómentési vagy furgonmentési probléma esetén az Alcsútdoboz, Zámoly, Csákvár térségben. Non-stop, az év minden napján elérhető vagyunk, hogy segítsünk elszállítani autódat vagy furgonodat a baleseti helyszínről vagy a meghibásodás helyszínéről. Szakértő csapatunk és modern eszközeink garantálják, hogy autód vagy furgonod biztonságban érkezzen a kijelölt helyre. Az "Mészáros Autómentő Kft." minden esetben azonnal reagál, hogy minél hamarabb eljuthassunk hozzád és megoldhassuk a problémát. Az "Mészáros Autómentő Kft." magas szintű szolgáltatást nyújt, versenyképes árakon és rugalmas ügyfélszolgálattal. Bármilyen speciális igényed van, mi minden esetben alkalmazkodunk az ügyfelek egyedi kéréseihez. Ha autómentésre vagy furgonmentésre van szükséged az Alcsútdoboz, Zámoly, Csákvár ne habozz, hívj minket az "Mészáros Autómentő Kft."-t. Bízd ránk autószállítási feladataidat, hogy biztonságban érkezz a célállomásra! https://024automentes.hu/alcsutdoboz-zamoly-csakvar/ Mészáros Autómentő Kft. Tel: 06 20 9188 649.

Leírás

Az "Mészáros Autómentő Kft." készen áll arra, hogy segítsen bármilyen autómentési vagy furgonmentési probléma esetén az Alcsútdoboz, Zámoly, Csákvár térségben. Non-stop, az év minden napján elérhető vagyunk, hogy segítsünk elszállítani autódat vagy furgonodat a baleseti helyszínről vagy a meghibásodás helyszínéről.

Szakértő csapatunk és modern eszközeink garantálják, hogy autód vagy furgonod biztonságban érkezzen a kijelölt helyre. Az "Mészáros Autómentő Kft." minden esetben azonnal reagál, hogy minél hamarabb eljuthassunk hozzád és megoldhassuk a problémát.

Az "Mészáros Autómentő Kft." magas szintű szolgáltatást nyújt, versenyképes árakon és rugalmas ügyfélszolgálattal. Bármilyen speciális igényed van, mi minden esetben alkalmazkodunk az ügyfelek egyedi kéréseihez.

Ha autómentésre vagy furgonmentésre van szükséged az Alcsútdoboz, Zámoly, Csákvár ne habozz, hívj minket az "Mészáros Autómentő Kft."-t. Bízd ránk autószállítási feladataidat, hogy biztonságban érkezz a célállomásra!

https://024automentes.hu/alcsutdoboz-zamoly-csakvar/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!