https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/automentes-hideginditas-bikazas-budapest-teruleten-6562

Autómentés Hidegindítás Bikázás Budapest Területén.

Autómentés Hidegindítás Bikázás Budapest Területén.

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6562

2024-05-26 12:59 Budapest XIII. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Budapest megye, Budapest XIII. kerület


Itt található: Budapest


Mészáros Autómentő Kft. az autómentés és bikázás szakértője Budapest területén. Ha autója nem indul el hideg időben, vagy bármilyen probléma merül fel, mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Szakembereink azonnal rendelkezésre állnak, és bármikor készen állnak az autómentésre és bikázásra, hogy az Ön életét könnyebbé tegyék. A hidegindításra vonatkozó kihívásokat szem előtt tartva a szükséges eszközökkel és szakértelemmel rendelkezünk az autója helyreállításához. Gyors és hatékony szolgáltatást biztosítunk az autómentés és bikázás terén, és biztosak vagyunk abban, hogy minden problémáját meg tudjuk oldani. Ha nincs ideje elvinni az autóját a szerelőhöz, ne aggódjon! Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az autóját az Ön által kijelölt helyen javítsuk meg. Az autómentés és bikázás terén szakembereink mindig készen állnak, hogy megoldják problémáját. Legyen bármilyen probléma az autójával, az Mészáros Autómentő Kft. csapata itt van, hogy segítsen Önnek. Hívjon minket bármikor, és bízzon meg minket az autómentéssel és bikázással! https://024automentes.hu/auto-bikazas-hideginditas/ Mészáros Autómentő Kft. Tel: 06 20 9188 649.

Leírás

Mészáros Autómentő Kft. az autómentés és bikázás szakértője Budapest területén. Ha autója nem indul el hideg időben, vagy bármilyen probléma merül fel, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Szakembereink azonnal rendelkezésre állnak, és bármikor készen állnak az autómentésre és bikázásra, hogy az Ön életét könnyebbé tegyék. A hidegindításra vonatkozó kihívásokat szem előtt tartva a szükséges eszközökkel és szakértelemmel rendelkezünk az autója helyreállításához.

Gyors és hatékony szolgáltatást biztosítunk az autómentés és bikázás terén, és biztosak vagyunk abban, hogy minden problémáját meg tudjuk oldani. Ha nincs ideje elvinni az autóját a szerelőhöz, ne aggódjon! Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az autóját az Ön által kijelölt helyen javítsuk meg.

Az autómentés és bikázás terén szakembereink mindig készen állnak, hogy megoldják problémáját. Legyen bármilyen probléma az autójával, az Mészáros Autómentő Kft. csapata itt van, hogy segítsen Önnek. Hívjon minket bármikor, és bízzon meg minket az autómentéssel és bikázással!

https://024automentes.hu/auto-bikazas-hideginditas/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!