https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/automentes-muszaki-mentes-0-24-6552

Autómentés Műszaki mentés 0-24

Autómentés Műszaki mentés 0-24

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6552

2024-05-26 13:03 Budapest III. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Budapest megye, Budapest III. kerület


Itt található: Budapest


Ha autója balesetet szenved, lerobban, vagy műszaki hibával küzd, akkor a legjobb döntés, ha hívja a Mészáros Autómentő Kft.-t. Cégünk az ország bármely pontjára azonnali indulással vállalja az autók, furgonok és motorok mentését és szállítását. Tapasztalt és szakértő csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen Önnek, bármilyen helyzetben is találja magát. Legyen az akár egy egyszerű defekt, akár egy súlyos baleset, mi minden eszközzel azon dolgozunk, hogy az autója biztonságban és sértetlenül érkezzen meg a célállomásra. Állunk rendelkezésére 0-24 órában, az év minden napján, hogy a legnehezebb helyzetekben is segítsen Önnek. Tudjuk, hogy az autója nem csak egy közlekedési eszköz, hanem értékes és fontos vagyon, ezért minden esetben maximális odafigyeléssel, körültekintéssel és szakértelemmel járunk el. Ha bármilyen típusú jármű mentésére vagy szállítására van szüksége, hívja a Mészáros Autómentő Kft.-t. Mi garantáljuk, hogy autója a lehető leghamarabb célba érkezik, és hogy Önnek nem kell aggódnia a mentés és a szállítás miatt. Legyen bármilyen helyzet, mi mindig az Ön oldalán vagyunk. Mészáros Autómentő Kft. - az autómentők, akikre mindig számíthat! https://024automentes.hu/muszaki-mentes/ Mészáros Autómentő Kft. Tel: 06 20 9188 649. S

Leírás

Ha autója balesetet szenved, lerobban, vagy műszaki hibával küzd, akkor a legjobb döntés, ha hívja a Mészáros Autómentő Kft.-t. Cégünk az ország bármely pontjára azonnali indulással vállalja az autók, furgonok és motorok mentését és szállítását. Tapasztalt és szakértő csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen Önnek, bármilyen helyzetben is találja magát. Legyen az akár egy egyszerű defekt, akár egy súlyos baleset, mi minden eszközzel azon dolgozunk, hogy az autója biztonságban és sértetlenül érkezzen meg a célállomásra. Állunk rendelkezésére 0-24 órában, az év minden napján, hogy a legnehezebb helyzetekben is segítsen Önnek. Tudjuk, hogy az autója nem csak egy közlekedési eszköz, hanem értékes és fontos vagyon, ezért minden esetben maximális odafigyeléssel, körültekintéssel és szakértelemmel járunk el. Ha bármilyen típusú jármű mentésére vagy szállítására van szüksége, hívja a Mészáros Autómentő Kft.-t. Mi garantáljuk, hogy autója a lehető leghamarabb célba érkezik, és hogy Önnek nem kell aggódnia a mentés és a szállítás miatt. Legyen bármilyen helyzet, mi mindig az Ön oldalán vagyunk. Mészáros Autómentő Kft. - az autómentők, akikre mindig számíthat!


https://024automentes.hu/muszaki-mentes/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649. S

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!