https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/automento-balatonakarattya-balatonvilagos-enying-0-24-6530

Autómentő Balatonakarattya Balatonvilágos Enying 0-24.

Autómentő Balatonakarattya Balatonvilágos Enying 0-24.

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6530

2024-05-26 13:03 Balatonvilágos

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Veszprém megye, Balatonvilágos


Itt található: Veszprém


Mészáros Autómentő Kft. vállalja autómentő, autómentés, furgonmentés és autószállítás szolgáltatását a Balaton és környéke (Balatonakarattya, Balatonvilágos, Enying) területén, 0-24 órában. Ha baj érte járművét, ne habozzon hívni minket! Tapasztalt és megbízható csapatunk gyorsan és hatékonyan segít Önnek bármilyen helyzetben, kedvező árakon. Ránk bármikor számíthat, hiszen a mi ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra! https://024automentes.hu/balatonakarattya-balatonvilagos-enying/ Mészáros Autómentő Kft. Tel: 06 20 9188 649.

Leírás

Mészáros Autómentő Kft. vállalja autómentő, autómentés, furgonmentés és autószállítás szolgáltatását a Balaton és környéke (Balatonakarattya, Balatonvilágos, Enying) területén, 0-24 órában. Ha baj érte járművét, ne habozzon hívni minket! Tapasztalt és megbízható csapatunk gyorsan és hatékonyan segít Önnek bármilyen helyzetben, kedvező árakon. Ránk bármikor számíthat, hiszen a mi ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra!

https://024automentes.hu/balatonakarattya-balatonvilagos-enying/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!