https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/ford-automentes-es-szerviz-budapest-es-vonzaskorzeteben-6565

Ford Autómentés és szerviz Budapest és vonzáskörzetében.

Ford Autómentés és szerviz Budapest és vonzáskörzetében.

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6565

2024-05-26 13:00 Budapest XIV. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Budapest megye, Budapest XIV. kerület


Itt található: Budapest


Ford autómentésre, autószállításra vagy furgonmentésre van szükséged Budapesten vagy a vonzáskörzetében? Ne aggódj, a segítség közel van! Az azonnali indulással rendelkező Ford autómentő szolgáltatásunk segít megoldani a problémáidat. Tapasztalt csapatunk rendelkezik az összes szükséges eszközzel és szaktudással, hogy biztonságosan és időben elszállítsa autód vagy furgonod. Balesetet szenvedtél, vagy csak egyszerűen nem indul a járműved? Azonnal hívj minket a -es telefonszámon, és mi azonnal indulunk a segítségedre. A Ford autómentés és autószállítás szolgáltatásaink versenyképes árakkal érhetőek el, amelyekről pontosan és átláthatóan tájékoztatunk. Nincsenek rejtett költségek vagy extra díjak, csak megbízható és elérhető árak. Ha Ford autómentőre vagy autószállításra van szükséged, és egyben szeretnél egy megbízható és szakszerű autószervizt is választani, akkor a mi szolgáltatásunk az, amit keresel. Az azonnali indulással rendelkező Ford autószervizünk segít neked az autód javításában vagy karbantartásában, és garantáljuk, hogy az autód visszakerül a forgalomba mielőbb. Ne habozz, ha problémád van az autóddal, hívj minket a .-es telefonszámon, és mi azonnal indulunk a segítségedre. https://024automentes.hu/ford-automentes-ford-autoszallitas/ Mészáros Autómentő Kft. Tel: 06 20 9188 649.

Leírás

Ford autómentésre, autószállításra vagy furgonmentésre van szükséged Budapesten vagy a vonzáskörzetében? Ne aggódj, a segítség közel van! Az azonnali indulással rendelkező Ford autómentő szolgáltatásunk segít megoldani a problémáidat.

Tapasztalt csapatunk rendelkezik az összes szükséges eszközzel és szaktudással, hogy biztonságosan és időben elszállítsa autód vagy furgonod. Balesetet szenvedtél, vagy csak egyszerűen nem indul a járműved? Azonnal hívj minket a -es telefonszámon, és mi azonnal indulunk a segítségedre.

A Ford autómentés és autószállítás szolgáltatásaink versenyképes árakkal érhetőek el, amelyekről pontosan és átláthatóan tájékoztatunk. Nincsenek rejtett költségek vagy extra díjak, csak megbízható és elérhető árak.

Ha Ford autómentőre vagy autószállításra van szükséged, és egyben szeretnél egy megbízható és szakszerű autószervizt is választani, akkor a mi szolgáltatásunk az, amit keresel. Az azonnali indulással rendelkező Ford autószervizünk segít neked az autód javításában vagy karbantartásában, és garantáljuk, hogy az autód visszakerül a forgalomba mielőbb.

Ne habozz, ha problémád van az autóddal, hívj minket a .-es telefonszámon, és mi azonnal indulunk a segítségedre.

https://024automentes.hu/ford-automentes-ford-autoszallitas/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!