https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/koltoztetes-arufuvarozas-szallitas-raktarberles-berraktarozas-raktarozas-lomtalanitas-irodakoltoztetes-hazkoltoztetes-lakaskoltoztetes-6689

Költöztetés, árufuvarozás, szállítás, raktárbérlés, bérraktározás, raktározás, lomtalanítás, irodaköltöztetés, házköltöztetés, lakásköltöztetés

Költöztetés, árufuvarozás, szállítás, raktárbérlés, bérraktározás, raktározás, lomtalanítás, irodaköltöztetés, házköltöztetés, lakásköltöztetés

1 Ft

Hirdető: Szöllősi András Hirdető: Szöllősi András
Telefonszám: 0630 509 4991

E-mail: info@csomagpont.com

Hirdetés azonosító: 6689

2024-07-09 10:06 Jászberény

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Jász-Nagykun-Szolnok megye, Jászberény


Itt található: Jász-Nagykun-Szolnok


Országos és akár nemzetközi szinten mi vagyunk az Ön megbízható partnere a költöztetés és fuvarozás terén. Célunk, hogy segítsünk Önnek a sima és stresszmentes költözésben, és biztosítsuk, hogy az áruk és vagyonuk biztonságban és időben megérkezzenek a kívánt helyszínre. Szolgáltatásaink Komplett ház- és lakásköltöztetés: Vállaljuk komplett költöztetést, a bútoroktól kezdve az apróbb tárgyakig. Mi mindent elintézünk Ön helyett! Irodaköltöztetés: Tapasztalt csapatunk segít a zökkenőmentes irodaköltöztetésben, hogy Ön és csapata minél hamarabb visszatérhessen a munkához. Precíz csomagolás: Kollégáink gondoskodnak arról, hogy az áruk biztonságban és megfelelően csomagolva érkezzenek a célállomásra. Saját csomagolóanyaggal biztosítjuk a szállítandó árú épségét. Bútorszerelés: Szükség esetén vállaljuk a bútorok szétszerelését a költözés során. Lomtalanítás: Segítünk megszabadulni felesleges tárgyaktól és bútoroktól, hogy a költözés előtt vagy után tisztább és rendezettebb környezetben élhessen. Egyedi megbízásos szállítások: Rugalmasan kezeljük a speciális igényeket. Legyen szó nagyobb tárgyak vagy értékes cikkek, ipari gépek, páncélszekrény, nagy hűtő, vagy zongora teljes körű szállításáról, akár több emeleten is. Bérraktározás: Igény esetén raktárbérlési lehetőséget biztosítunk vecsési 1000nm-es fedett-fűtött raktári telephelyünkön. Fontosnak tartjuk, hogy minden megbízást egyénileg kezeljünk, figyelembe véve az Ön egyedi igényeit és követelményeit. Mivel minden projekt más és más, ezért minden esetben előzetesen egy indikatív ajánlatot fogunk adni a komplett projektre. Tapasztalt és megbízható csapatunk minden apró részletre odafigyel, hogy elégedetten és zökkenőmentesen valósítsuk meg a költözést vagy fuvarozást.

Leírás

Országos és akár nemzetközi szinten mi vagyunk az Ön megbízható partnere a költöztetés és fuvarozás terén.
Célunk, hogy segítsünk Önnek a sima és stresszmentes költözésben, és biztosítsuk, hogy az áruk és vagyonuk biztonságban és időben megérkezzenek a kívánt helyszínre.
Szolgáltatásaink
Komplett ház- és lakásköltöztetés: Vállaljuk komplett költöztetést, a bútoroktól kezdve az apróbb tárgyakig. Mi mindent elintézünk Ön helyett!
Irodaköltöztetés: Tapasztalt csapatunk segít a zökkenőmentes irodaköltöztetésben, hogy Ön és csapata minél hamarabb visszatérhessen a munkához.
Precíz csomagolás: Kollégáink gondoskodnak arról, hogy az áruk biztonságban és megfelelően csomagolva érkezzenek a célállomásra.
Saját csomagolóanyaggal biztosítjuk a szállítandó árú épségét.
Bútorszerelés: Szükség esetén vállaljuk a bútorok szétszerelését a költözés során.
Lomtalanítás: Segítünk megszabadulni felesleges tárgyaktól és bútoroktól, hogy a költözés előtt vagy után tisztább és rendezettebb környezetben élhessen.
Egyedi megbízásos szállítások: Rugalmasan kezeljük a speciális igényeket. Legyen szó nagyobb tárgyak vagy értékes cikkek, ipari gépek, páncélszekrény, nagy hűtő, vagy zongora teljes körű szállításáról, akár több emeleten is.
Bérraktározás: Igény esetén raktárbérlési lehetőséget biztosítunk vecsési 1000nm-es fedett-fűtött raktári telephelyünkön.
Fontosnak tartjuk, hogy minden megbízást egyénileg kezeljünk, figyelembe véve az Ön egyedi igényeit és követelményeit.
Mivel minden projekt más és más, ezért minden esetben előzetesen egy indikatív ajánlatot fogunk adni a komplett projektre.

Tapasztalt és megbízható csapatunk minden apró részletre odafigyel, hogy elégedetten és zökkenőmentesen valósítsuk meg a költözést vagy fuvarozást.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!