https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/koltoztetes-lomtalanitas-butorszallitas-nyiregyhazan-es-a-megyeben-400

Költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás Nyíregyházán és a megyében

Költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás Nyíregyházán és a megyében

13 000 Ft

Hirdető: Nagy Tibor Hirdető: Nagy Tibor
Telefonszám: +36 20 4383584

E-mail: nyhkoltoztetunk@gmail.com

Hirdetés azonosító: 400

2024-02-21 14:10 Nyíregyháza

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza


Itt található: Szabolcs-Szatmár-Bereg


Belföldi és helyi költöztetéssel (Nyíregyháza és vonzáskörzete, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) és teherfuvarozással foglalkozom. A sok év alatt elvégzett költöztetés, bútorszállítás, fuvarfeladat garanciát nyújt a megrendelések hibátlan teljesítésére. Munkánk során a legjobb tudásunk szerint törekszünk a hibátlan, precíz, gyors, igényes kivitelezésre. Jelenleg egy teherautóval rendelkezem. A gépjármű kifogástalan műszaki állapotban van, dobozos kivitelben, így az időjárási viszontagságok sem okoznak gondot. https://www.nyiregyhazikoltoztetes.hu/

Leírás

Belföldi és helyi költöztetéssel (Nyíregyháza és vonzáskörzete, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) és teherfuvarozással foglalkozom.

A sok év alatt elvégzett költöztetés, bútorszállítás, fuvarfeladat garanciát nyújt a megrendelések hibátlan teljesítésére. Munkánk során a legjobb tudásunk szerint törekszünk a hibátlan, precíz, gyors, igényes kivitelezésre. Jelenleg egy teherautóval rendelkezem. A gépjármű kifogástalan műszaki állapotban van, dobozos kivitelben, így az időjárási viszontagságok sem okoznak gondot.

https://www.nyiregyhazikoltoztetes.hu/

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!