https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/nem-indul-az-autoja-dunaharaszti-szigetszentmiklos-szigethalom-kornyeken-segitunk-6503

Nem indul az autója Dunaharaszti Szigetszentmiklós Szigethalom környékén? Segítünk.

Nem indul az autója Dunaharaszti Szigetszentmiklós Szigethalom környékén? Segítünk.

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6503

2024-05-26 12:51 Dunaharaszti

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Pest megye, Dunaharaszti


Itt található: Pest


Autómentésre van szükséged Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Szigethalóm vagy Pest megye területén? Akkor a Mészáros Autómentő Kft. a megoldás! Profi csapatunk minden helyzetben gyorsan és hatékonyan lát el autómentési, autószállítási és furgonmentési feladatokat, bármilyen típusú jármű esetén. Nálunk nem csak a gyorsaság és a megbízhatóság a fontos, hanem az is, hogy kedvező áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, így bármikor felhívhatod az ügyfélszolgálatunkat, ha autómentésre van szükséged. Bízd ránk autód mentését, és garantáljuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt célba érünk, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon a járműve hibája. Hívj minket most, és bízz ránk! https://024automentes.hu/automentes-pest-megye/automentes-dunaharaszti-szigetszentmiklos-szigethalom/ Mészáros István. Tel: 06 20 9188 649.

Leírás

Autómentésre van szükséged Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Szigethalóm vagy Pest megye területén? Akkor a Mészáros Autómentő Kft. a megoldás! Profi csapatunk minden helyzetben gyorsan és hatékonyan lát el autómentési, autószállítási és furgonmentési feladatokat, bármilyen típusú jármű esetén.

Nálunk nem csak a gyorsaság és a megbízhatóság a fontos, hanem az is, hogy kedvező áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, így bármikor felhívhatod az ügyfélszolgálatunkat, ha autómentésre van szükséged.

Bízd ránk autód mentését, és garantáljuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt célba érünk, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon a járműve hibája. Hívj minket most, és bízz ránk!


https://024automentes.hu/automentes-pest-megye/automentes-dunaharaszti-szigetszentmiklos-szigethalom/

Mészáros István.
Tel: 06 20 9188 649.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!