https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/nem-indul-az-autoja-segitunk-6564

Nem indul az autója? Segítünk.

Nem indul az autója? Segítünk.

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6564

2024-05-26 13:03 Budapest XIII. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Budapest megye, Budapest XIII. kerület


Itt található: Budapest


BMW autómentésre vagy autószállításra van szükséged Budapesten, vagy bármely más helyszínen az országban? Ne aggódj, a BMW autómentő szolgáltatásunk segít megoldani a problémáidat. Az azonnali indulással rendelkező csapatunk rendelkezik az összes szükséges eszközzel és szaktudással, hogy biztonságosan és időben elszállítsa BMW autód. Balesetet szenvedtél, vagy csak egyszerűen nem indul a járműved? Azonnal hívj minket a -es telefonszámon, és mi azonnal indulunk a segítségedre. A BMW autómentés és autószállítás szolgáltatásaink versenyképes árakkal érhetőek el, amelyekről pontosan és átláthatóan tájékoztatunk. Nincsenek rejtett költségek vagy extra díjak, csak megbízható és elérhető árak. Az ország egész területén elérhető BMW autószállítás és autómentés szolgáltatásunkkal biztos lehetsz benne, hogy autód biztonságban lesz, és időben elérkezik a célállomásra. Ne habozz, ha problémád van az autóddal, hívj minket a -es telefonszámon, és mi azonnal indulunk a segítségedre. https://024automentes.hu/bmw-automentes-bmw-autoszallitas/ Mészáros Autómentő Kft. Tel: 06 20 9188 649.

Leírás

BMW autómentésre vagy autószállításra van szükséged Budapesten, vagy bármely más helyszínen az országban? Ne aggódj, a BMW autómentő szolgáltatásunk segít megoldani a problémáidat.

Az azonnali indulással rendelkező csapatunk rendelkezik az összes szükséges eszközzel és szaktudással, hogy biztonságosan és időben elszállítsa BMW autód. Balesetet szenvedtél, vagy csak egyszerűen nem indul a járműved? Azonnal hívj minket a -es telefonszámon, és mi azonnal indulunk a segítségedre.

A BMW autómentés és autószállítás szolgáltatásaink versenyképes árakkal érhetőek el, amelyekről pontosan és átláthatóan tájékoztatunk. Nincsenek rejtett költségek vagy extra díjak, csak megbízható és elérhető árak.

Az ország egész területén elérhető BMW autószállítás és autómentés szolgáltatásunkkal biztos lehetsz benne, hogy autód biztonságban lesz, és időben elérkezik a célállomásra. Ne habozz, ha problémád van az autóddal, hívj minket a -es telefonszámon, és mi azonnal indulunk a segítségedre.

https://024automentes.hu/bmw-automentes-bmw-autoszallitas/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!