https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/automentes-autoszallitas-budapest-orszagosan-is-6561

Autómentés Autószállítás - Budapest Országosan is.

Autómentés Autószállítás - Budapest Országosan is.

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6561

2024-05-26 13:01 Dunakeszi

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Pest megye, Dunakeszi


Itt található: Pest


Ha autójával balesetet szenvedett, vagy egyszerűen csak meghibásodott és nem tudja elindítani, akkor az autómentés és autószállítás szolgáltatásainkkal könnyen megoldhatja a problémát. Vállaljuk autók, teherautók, motorkerékpárok, valamint törött és sérült járművek autómentését és autószállítását trélerrel Budapesten és országosan is. Szakembereink minden balesetet és meghibásodást súlyosságtól függetlenül kezelnek, és a lehető legnagyobb gondossággal végzik az autómentés és autószállítás munkáját. Minden esetben biztosítjuk, hogy járműve a lehető legjobb állapotban érkezik meg a kívánt helyre. A sérült és törött autó mentése és szállítása is a szolgáltatásaink részét képezi, és az autómentési folyamatot megkönnyítjük Önnek azzal, hogy helyben javításokat és szervizeléseket is elvégezhetünk. Munkánkat a legmodernebb eszközökkel és technológiákkal végzik, és az autómentés és autószállítás területén szerzett széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően magas színvonalon dolgozunk. A nap 24 órájában rendelkezésre állunk, így bármikor hívhat minket, hogy segítsünk autója mentésében és szállításában. Ha autómentésre és autószállításra van szüksége Budapesten vagy bárhol az országban, ne habozzon hívni minket. Szakembereink segítségével autója biztonságban és kényelmesen érkezik meg a célhelyre. https://024automentes.hu/automentes-trelerrel/ Mészáros Autómentő Kft. Tel: 06 20 9188 649.

Leírás

Ha autójával balesetet szenvedett, vagy egyszerűen csak meghibásodott és nem tudja elindítani, akkor az autómentés és autószállítás szolgáltatásainkkal könnyen megoldhatja a problémát. Vállaljuk autók, teherautók, motorkerékpárok, valamint törött és sérült járművek autómentését és autószállítását trélerrel Budapesten és országosan is.

Szakembereink minden balesetet és meghibásodást súlyosságtól függetlenül kezelnek, és a lehető legnagyobb gondossággal végzik az autómentés és autószállítás munkáját. Minden esetben biztosítjuk, hogy járműve a lehető legjobb állapotban érkezik meg a kívánt helyre. A sérült és törött autó mentése és szállítása is a szolgáltatásaink részét képezi, és az autómentési folyamatot megkönnyítjük Önnek azzal, hogy helyben javításokat és szervizeléseket is elvégezhetünk.

Munkánkat a legmodernebb eszközökkel és technológiákkal végzik, és az autómentés és autószállítás területén szerzett széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően magas színvonalon dolgozunk. A nap 24 órájában rendelkezésre állunk, így bármikor hívhat minket, hogy segítsünk autója mentésében és szállításában.

Ha autómentésre és autószállításra van szüksége Budapesten vagy bárhol az országban, ne habozzon hívni minket. Szakembereink segítségével autója biztonságban és kényelmesen érkezik meg a célhelyre.

https://024automentes.hu/automentes-trelerrel/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!