https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/autoszallitas-belfoldon-kulfoldon-6560

Autószállítás Belföldön - Külföldön.

Autószállítás Belföldön - Külföldön.

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6560

2024-05-26 12:59 Dunakeszi

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Pest megye, Dunakeszi


Itt található: Pest


Mészáros Autómentő Kft. non-stop autószállítási szolgáltatást kínál Budapesten, valamint belföldi és külföldi célállomások között. Autószállítóink korszerű trélerekkel rendelkeznek, amelyek alkalmasak a legkülönfélébb járműtípusok biztonságos és hatékony szállítására. Szolgáltatásunk egész évben elérhető, így ha sürgős autószállításra van szüksége, akkor hívjon minket bármikor, és szakértőink azonnal a helyszínre indulnak. Autószállítóinkat rendszeresen karbantartjuk, és mindig ellenőrizzük őket, hogy biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek. Célunk, hogy az autószállítás folyamata a lehető leghatékonyabb és zökkenőmentesebb legyen. Szakembereink magas színvonalú autószállítási szolgáltatást nyújtanak, és az autószállító trélerekkel felszerelt flottánkkal bármilyen járműt képesek vagyunk szállítani, beleértve az autókat, teherautókat, motorkerékpárokat és más járműveket is. Az Mészáros Autómentő Kft. elkötelezett amellett, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az autószállítási szolgáltatásunkkal. Ha autószállításra van szüksége Budapesten vagy belföldön, vagy külföldre szeretne szállítani, hívjon minket bármikor, és bízza ránk az autószállítás feladatát! https://024automentes.hu/autoszallitas/ Mészáros Autómentő Kft. Tel: 06 20 9188 649.

Leírás

Mészáros Autómentő Kft. non-stop autószállítási szolgáltatást kínál Budapesten, valamint belföldi és külföldi célállomások között. Autószállítóink korszerű trélerekkel rendelkeznek, amelyek alkalmasak a legkülönfélébb járműtípusok biztonságos és hatékony szállítására.

Szolgáltatásunk egész évben elérhető, így ha sürgős autószállításra van szüksége, akkor hívjon minket bármikor, és szakértőink azonnal a helyszínre indulnak. Autószállítóinkat rendszeresen karbantartjuk, és mindig ellenőrizzük őket, hogy biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek.

Célunk, hogy az autószállítás folyamata a lehető leghatékonyabb és zökkenőmentesebb legyen. Szakembereink magas színvonalú autószállítási szolgáltatást nyújtanak, és az autószállító trélerekkel felszerelt flottánkkal bármilyen járműt képesek vagyunk szállítani, beleértve az autókat, teherautókat, motorkerékpárokat és más járműveket is.

Az Mészáros Autómentő Kft. elkötelezett amellett, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az autószállítási szolgáltatásunkkal. Ha autószállításra van szüksége Budapesten vagy belföldön, vagy külföldre szeretne szállítani, hívjon minket bármikor, és bízza ránk az autószállítás feladatát!

https://024automentes.hu/autoszallitas/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!