https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/koltoztetes-szallitas/kisteherauto-mentes-0-24-6556

Kisteherautó mentés 0-24

Kisteherautó mentés 0-24

1 Ft

Hirdető: Mészáros István Hirdető: Mészáros István
Telefonszám: +36209188649

E-mail: gamekft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 6556

2024-05-26 13:01 Dunakeszi

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Kategória: Költöztetés, Szállítás

Itt található: Pest megye, Dunakeszi


Itt található: Pest


Az autód kisteherautó vagy furgon, és meghibásodott vagy törött lett? Ne aggódj, cégünk segít! A Mészáros Autómentő Kft. szakosodott kisteherautók és furgonok mentésére és szállítására, akár Budapesten, akár az ország bármely pontján. Tapasztalt szakembereink és modern járműveink garantálják, hogy autód biztonságban érkezik meg a kívánt helyre, akár akkora a hiba, hogy nem is tudod elindítani. Ráadásul, a legmodernebb felszereléseinknek köszönhetően, minden típusú kisteherautó vagy furgon mentése és szállítása számunkra rutin feladat. És mindez bármikor, akár éjjel-nappal is, hiszen cégünk 24 órás autómentő szolgáltatást nyújt. Tehát ha bármikor szükséged van kisteherautó vagy furgon mentésre és szállításra, ne habozz hívni minket. Mi garantáljuk, hogy autód a lehető leghamarabb célba érkezik, és hogy mielőbb újra az úton lehet. Mészáros Autómentő Kft. - az autómentők, akikre mindig számíthatsz! https://024automentes.hu/kisteherauto-furgon-szallitas-automentes/ Mészáros Autómentő Kft. Tel: 06 20 9188 649. S

Leírás

Az autód kisteherautó vagy furgon, és meghibásodott vagy törött lett? Ne aggódj, cégünk segít! A Mészáros Autómentő Kft. szakosodott kisteherautók és furgonok mentésére és szállítására, akár Budapesten, akár az ország bármely pontján. Tapasztalt szakembereink és modern járműveink garantálják, hogy autód biztonságban érkezik meg a kívánt helyre, akár akkora a hiba, hogy nem is tudod elindítani. Ráadásul, a legmodernebb felszereléseinknek köszönhetően, minden típusú kisteherautó vagy furgon mentése és szállítása számunkra rutin feladat. És mindez bármikor, akár éjjel-nappal is, hiszen cégünk 24 órás autómentő szolgáltatást nyújt. Tehát ha bármikor szükséged van kisteherautó vagy furgon mentésre és szállításra, ne habozz hívni minket. Mi garantáljuk, hogy autód a lehető leghamarabb célba érkezik, és hogy mielőbb újra az úton lehet. Mészáros Autómentő Kft. - az autómentők, akikre mindig számíthatsz!

https://024automentes.hu/kisteherauto-furgon-szallitas-automentes/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649. S

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!