https://www.vegyesapro.hu/allas-munka/munkat-keres/szamlakepes-konyvelo-alvallalkozo-9233

Számlaképes könyvelő, alvállalkozó

Számlaképes könyvelő, alvállalkozó

600 000 Ft

Hirdető: Peterdy Zoltán Hirdető: Peterdy Zoltán
Telefonszám: +36305337365

E-mail: professoriuskft@gmail.com

Hirdetés azonosító: 9233

2024-05-27 15:09 Budapest VIII. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Tulajdonságok

Rövid infók

Kategória: Munkát keres

Kategória: Munkát keres

Itt található: Budapest megye, Budapest VIII. kerület


Itt található: Budapest


Budapesti számlaképes főkönyvelő vállalja heti 2-4 napra társaságok helyszíni számviteli és könyvviteli vezetését vagy alvállalkozói minőségben, 27 éves szakmai tapasztalattal. Alapvető szolgáltatás a hatóságok előtti képviseletet, ügyvédi, könyvvizsgálói háttérrel, kötelező felelősségbiztosítással rendelkezik társaságunk. Nagyon fontos számomra az ügyfél, igyekszem precízen, kellő körültekintéssel eljárni az ügyfélim érdekében. Ügyfeleim igényei szerint, megfelelő tanácsokat adok, hogy ügyfelem a lehetőségeket maximálisan kihasználva a gazdasági tevékenysége növekedésére tudjon összpontosítani, értem ezalatt az adóoptimalizálást, pályázatok felkutatását, államilag támogatott hitelek közvetítését és egyéb mást. Nálam a minőség és nem a mennyiség a fontos! Nincs megelégedve könyvelőjével? Esetleg új könyvelőre van szüksége, ne habozzon! Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, várom jelentkezését az elérhetőségek valamelyikén! Peterdy Zoltán Professorius Kft professoriuskft@gmail.com +36-30-533-7365

Leírás

Budapesti számlaképes főkönyvelő vállalja heti 2-4 napra társaságok helyszíni számviteli és könyvviteli vezetését vagy alvállalkozói minőségben, 27 éves szakmai tapasztalattal. Alapvető szolgáltatás a hatóságok előtti képviseletet, ügyvédi, könyvvizsgálói háttérrel, kötelező felelősségbiztosítással rendelkezik társaságunk. Nagyon fontos számomra az ügyfél, igyekszem precízen, kellő körültekintéssel eljárni az ügyfélim érdekében. Ügyfeleim igényei szerint, megfelelő tanácsokat adok, hogy ügyfelem a lehetőségeket maximálisan kihasználva a gazdasági tevékenysége növekedésére tudjon összpontosítani, értem ezalatt az adóoptimalizálást, pályázatok felkutatását, államilag támogatott hitelek közvetítését és egyéb mást. Nálam a minőség és nem a mennyiség a fontos! Nincs megelégedve könyvelőjével? Esetleg új könyvelőre van szüksége, ne habozzon! Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, várom jelentkezését az elérhetőségek valamelyikén!
Peterdy Zoltán
Professorius Kft
professoriuskft@gmail.com
+36-30-533-7365

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!