https://www.vegyesapro.hu/gepjarmuvek/hajok/2023-mercury-seapro-200-hp-outboard-engine-8355

2023 Mercury SeaPro 200 HP Outboard Engine

2023 Mercury SeaPro 200 HP Outboard Engine

3 513 487 Ft

Hirdető: Maternal Sport Hirdető: Maternal Sport
Telefonszám: 5113279999

E-mail: sales@maternalsport.com

Hirdetés azonosító: 8355

2024-04-24 08:09 Budapest I. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Hajók

Kategória: Hajók

Itt található: Budapest megye, Budapest I. kerület


Itt található: Budapest


Motor típusa: V6 Űrtartalom: 209 CID (3,4 L) Henger konfiguráció: V-6 (64 fok) kettős felső bütykös tárcsával (DOHC) és 24 szelepes Teljes gáz fordulatszám: 4600-5400 Generátor: 85 amperes (1071 W) alapjárati töltéssel Indítás: Elektromos indítás SmartStart védelemmel Kormányzás: Standard: Hidraulikus; Opcionális: Joystick Piloting a külmotorokhoz; Opcionális: Big Tiller Tengely hossza: 25" (635 mm) Sebességváltó áttétel: 1,85:1 Száraz tömeg: Az elérhető legkönnyebb modell: 483 font (220 kg) Trim-rendszer: elektromos trimm és billentés Új csónak és külső motorok WWW.MATERNALSPORT.COM, vadonatúj csónak- és csónakmotorok exportálására specializálódtunk ügyfeleink számára a világ minden tájáról. Termékeink legjobb minősége következetesen a legjobb technológián és márkákon alapul minden új csónak- és csónakmotorokat kínáló vállalattól, valamint a legjobb ázsiai K+F csapatunktól, hogy segítsen megtalálni a kívánt terméket. Jelenleg a legjobb termékeket és márkákat kínáljuk olyan jól ismert márkáktól, mint: EVINRUDE, YAMAHA, MERCURI, HONDA MARINE, SUZUKI és más legjobb márkák. Kérjük, látogasson el oldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ellenőrizze termékeinket. Világméretű szállítmányozási szolgáltatás elérhető! A termékkel kapcsolatos további információkért látogassa meg hivatalos weboldalunkat. Kereshet másik hasonló terméket is, és közvetlenül is leadhatja rendelését hivatalos weboldalunkról, a WWW.MATERNALSPORT.COM címről. Az üzlet honlapja: https://www.maternalsport.com

Leírás

Motor típusa: V6
Űrtartalom: 209 CID (3,4 L)
Henger konfiguráció: V-6 (64 fok) kettős felső bütykös tárcsával (DOHC) és 24 szelepes
Teljes gáz fordulatszám: 4600-5400
Generátor: 85 amperes (1071 W) alapjárati töltéssel
Indítás: Elektromos indítás SmartStart védelemmel
Kormányzás: Standard: Hidraulikus; Opcionális: Joystick Piloting a külmotorokhoz; Opcionális: Big Tiller
Tengely hossza: 25" (635 mm)
Sebességváltó áttétel: 1,85:1
Száraz tömeg: Az elérhető legkönnyebb modell: 483 font (220 kg)
Trim-rendszer: elektromos trimm és billentés

Új csónak és külső motorok

WWW.MATERNALSPORT.COM, vadonatúj csónak- és csónakmotorok exportálására specializálódtunk ügyfeleink számára a világ minden tájáról.

Termékeink legjobb minősége következetesen a legjobb technológián és márkákon alapul minden új csónak- és csónakmotorokat kínáló vállalattól, valamint a legjobb ázsiai K+F csapatunktól, hogy segítsen megtalálni a kívánt terméket. Jelenleg a legjobb termékeket és márkákat kínáljuk olyan jól ismert márkáktól, mint: EVINRUDE, YAMAHA, MERCURI, HONDA MARINE, SUZUKI és más legjobb márkák. Kérjük, látogasson el oldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ellenőrizze termékeinket. Világméretű szállítmányozási szolgáltatás elérhető! A termékkel kapcsolatos további információkért látogassa meg hivatalos weboldalunkat. Kereshet másik hasonló terméket is, és közvetlenül is leadhatja rendelését hivatalos weboldalunkról, a WWW.MATERNALSPORT.COM címről.
Az üzlet honlapja: https://www.maternalsport.com

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!