https://www.vegyesapro.hu/gepjarmuvek/motorquad/yamaha/2023-yamaha-yz450fx-dirtbike-8354

2023 YAMAHA YZ450FX Dirtbike

2023 YAMAHA YZ450FX Dirtbike

1 861 102 Ft

Hirdető: Maternal Sport Hirdető: Maternal Sport
Telefonszám: 5113279999

E-mail: sales@maternalsport.com

Hirdetés azonosító: 8354

2024-04-24 08:09 Budapest I. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Tulajdonságok

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: YAMAHA

Kategória: YAMAHA

Itt található: Budapest megye, Budapest I. kerület


Itt található: Budapest


HÁTRA DÖNTÉSŰ HENGER KIALAKÍTÁSA: Az YZ450FX különálló, hátrafelé ferde hengerkialakítása – kiegészítve a hátsó kipufogóval és az előre szerelt lefelé irányuló szívórendszerrel – olyan hengerfejjel rendelkezik, amely együttműködik a váz geometriájával az optimalizált súlyelosztás érdekében. Belül a motort egyenes szívócsatorna, agresszív bütykös profilok, nagy nyomású „dobozhíd” dugattyú kialakítás jellemzi DLC-bevonatú dugattyúcsappal és még sok más. Végül az YZ450FX speciális ECU-beállításokkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a terepjárók igényeinek. Új Motocross és Dirtbike motorkerékpárok WWW.MATERNALSPORT.COM, vadonatúj Motocross és Dirtbike motorkerékpárok exportálására specializálódtunk ügyfeleink számára a világ minden tájáról. Termékeink legjobb minősége következetesen az új Motocross és Dirtbike motorkerékpárokat kínáló összes vállalat legjobb technológiáján és márkáján alapul, valamint Ázsiából származó legjobb K+F csapatunkon, hogy segítsen megtalálni a kívánt terméket. Jelenleg a legjobb termékeket és márkákat kínáljuk olyan jól ismert márkáktól, mint: KTM, YAMAHA, HONDA, SUZUKI, KAWASAKI és más legjobb márkák. Kérjük, látogasson el oldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ellenőrizze elérhető termékeinket. Világméretű szállítmányozási szolgáltatás elérhető! A termékkel kapcsolatos további információkért látogassa meg hivatalos weboldalunkat. Kereshet másik hasonló terméket is, és közvetlenül is leadhatja rendelését hivatalos weboldalunkról, a WWW.MATERNALSPORT.COM címről. Az üzlet honlapja: https://www.maternalsport.com

Leírás

HÁTRA DÖNTÉSŰ HENGER KIALAKÍTÁSA: Az YZ450FX különálló, hátrafelé ferde hengerkialakítása – kiegészítve a hátsó kipufogóval és az előre szerelt lefelé irányuló szívórendszerrel – olyan hengerfejjel rendelkezik, amely együttműködik a váz geometriájával az optimalizált súlyelosztás érdekében. Belül a motort egyenes szívócsatorna, agresszív bütykös profilok, nagy nyomású „dobozhíd” dugattyú kialakítás jellemzi DLC-bevonatú dugattyúcsappal és még sok más. Végül az YZ450FX speciális ECU-beállításokkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a terepjárók igényeinek.

Új Motocross és Dirtbike motorkerékpárok

WWW.MATERNALSPORT.COM, vadonatúj Motocross és Dirtbike motorkerékpárok exportálására specializálódtunk ügyfeleink számára a világ minden tájáról.

Termékeink legjobb minősége következetesen az új Motocross és Dirtbike motorkerékpárokat kínáló összes vállalat legjobb technológiáján és márkáján alapul, valamint Ázsiából származó legjobb K+F csapatunkon, hogy segítsen megtalálni a kívánt terméket. Jelenleg a legjobb termékeket és márkákat kínáljuk olyan jól ismert márkáktól, mint: KTM, YAMAHA, HONDA, SUZUKI, KAWASAKI és más legjobb márkák. Kérjük, látogasson el oldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ellenőrizze elérhető termékeinket. Világméretű szállítmányozási szolgáltatás elérhető! A termékkel kapcsolatos további információkért látogassa meg hivatalos weboldalunkat. Kereshet másik hasonló terméket is, és közvetlenül is leadhatja rendelését hivatalos weboldalunkról, a WWW.MATERNALSPORT.COM címről.
Az üzlet honlapja: https://www.maternalsport.com

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!