https://www.vegyesapro.hu/hobbi-sport/sport/egyeb/joga-obudan-9457

Jóga Óbudán

Jóga Óbudán

4 000 Ft

Hirdető: Szabóné Szabó Krisztina Hirdető: Szabóné Szabó Krisztina
Telefonszám: 06704326326

E-mail: krisztinaszabone1@gmail.com

Hirdetés azonosító: 9457

2024-04-02 16:41 Budapest III. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Egyéb

Kategória: Egyéb

Itt található: Budapest megye, Budapest III. kerület


Itt található: Budapest


Szeretnél kikapcsolódni a mindennapok rohanásából és megtalálni az egyensúlyt testben és lélekben? Gyere, és csatlakozz hozzánk a jógaóráinkra! Az óráimon felfedezheted a jóga által nyújtott sokféle előnyt, legyen szó testi rugalmasságról, stresszcsökkentésről vagy akár a belső béke megtalálásáról. Mindenkit várok szeretettel, legyen az kezdő vagy haladó szintű jóga gyakorló. Kellemes és inspiráló környezet vár, ahol teljesen ellazulhatsz és feltöltődhetsz. Nem számít, hogy milyen a fizikai állapotod vagy mennyire vagy jártas a jóga világában, mindenkit szeretettel várok! Ne hagyd ki a lehetőséget, csatlakozz hozzánk és indulj el az úton a testi és lelki harmónia felé! Részletek és jelentkezés: Telefon: 06704/326-326 E-mail: krisztinaszabone1@gmail.com Weboldal: https://www.namastejoga.hu

Leírás

Szeretnél kikapcsolódni a mindennapok rohanásából és megtalálni az egyensúlyt testben és lélekben? Gyere, és csatlakozz hozzánk a jógaóráinkra!
Az óráimon felfedezheted a jóga által nyújtott sokféle előnyt, legyen szó testi rugalmasságról, stresszcsökkentésről vagy akár a belső béke megtalálásáról.
Mindenkit várok szeretettel, legyen az kezdő vagy haladó szintű jóga gyakorló. Kellemes és inspiráló környezet vár, ahol teljesen ellazulhatsz és feltöltődhetsz.
Nem számít, hogy milyen a fizikai állapotod vagy mennyire vagy jártas a jóga világában, mindenkit szeretettel várok!
Ne hagyd ki a lehetőséget, csatlakozz hozzánk és indulj el az úton a testi és lelki harmónia felé!
Részletek és jelentkezés:
Telefon: 06704/326-326
E-mail: krisztinaszabone1@gmail.com
Weboldal: https://www.namastejoga.hu

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!